Přeskočit na obsah

Zásady ochrany osobních údajů

Tyto zásady platí pro: MUDr. Renata Jakšíková, nar. 29. srpna 1968, bytem Uherské Hradiště – Jarošov, Za Humny 525, PSČ 68601, IČO: 62830333, jenž provozuje na webových stránkách „mudrjaksikova.cz“. Tyto zásady platí pouze ohledně provozu tohoto webu.

Pro poskytování služeb a provoz webových stránek zpracováváme některé osobní údaje.

Zpracování osobních údajů upravuje zejména nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679 ze dne 27. dubna 2016 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů) („GDPR“)

Pokud poptáváte službu, budeme pracovat s vašimi kontaktními údaji, které nám sdělíte, hlavně prostřednictvím formuláře.

Jsou to: jméno, příjmení, e-mailová adresa, telefonní číslo.

Z jakého důvodu?

Pro vytvoření rezervace termínu vyšetření.

Na základě jakého právního důvodu?

Jedná se o zpracování na základě čl. 6 odst. 1 písm. b) GDPR – jednání o smlouvě, resp. provedení opatření před uzavřením smlouvy na vaši žádost.

Jak dlouho budeme osobní údaje zpracovávat?

Pokud nenavážeme další spolupráci, vaše data budeme zpracovávat nejdéle 1 rok od naší poslední komunikace.

Kdo se k datům dostane?

Vaše data zůstanou u nás. Přesto pro nás pracují některé společnosti nebo jiné osoby, které se k datům dostanou proto, že nám pomáhají s chodem našeho e-shopu.

Jsou to:

– provozovatel webhostingu Webglobe, s.r.o., IČO:26159708, sídlem Vinohradská 2405/190, Vinohrady (Praha 3), 130 00 Praha

Osobní údaje zpracováváme pouze na území Evropské unie.

Co byste dál měli vědět?

V naší společnosti nemáme jmenovaného pověřence pro ochranu osobních údajů.

V naší společnosti nedochází k rozhodování na základě automatického zpracování či profilování.

Pokud byste měli k osobním údajům otázky, kontaktujte nás na e-mailové adrese mudrjaksikovarenata@seznam.cz  nebo zavolejte na tel. č. +420 572 549 735.

Používání souborů cookies

Cookies jsou textové soubory obsahující malé množství informací, které se při návštěvě našich webových stránek stahují do Vašeho zařízení. Soubory cookies se následně při každé další návštěvě odesílají zpět na webovou stránku nebo jinou webovou stránku, která je rozpozná.

Soubory cookies plní různé úlohy, například umožňují efektivní navigaci mezi webovými stránkami, zapamatování si Vašich preferencí a celkově zlepšují zkušenost uživatele. Dokážou také zajistit, aby reklamy zobrazované on-line byly lépe přizpůsobené Vaší osobě a Vaším zájmům.

Na webových stránkách používáme následující cookies:

Nezbytné cookies: jsou zapotřebí k provozu webových stránek, umožňují například přihlásit se do zabezpečených částí stránek a další základní funkčnosti stránek. Tato kategorie cookies se nedá zakázat.

Používané soubory cookies:

Technický název   Účel o popis cookies Doba trvání
cookieyes-consent    Uložení cookie preferencí uživatele 7 dní
bookly_cal_view   Uložení popisu vzhledu kalendáře u objednání online přes formulář 48 hodin

Další informace o cookies a jejich aktuální seznam naleznete prostřednictvím jednotlivých internetových prohlížečů, nejčastěji v položce Nástroje pro vývojáře.

Souhlas může být vyjádřen prostřednictvím zaškrtávacího políčka obsaženého v tzv. cookie liště. Soubory cookies můžete i následně v nastavení svého internetového prohlížeče odmítnout, nebo si nastavit užívání jen některých.

Další informace o správě cookies v jednotlivých prohlížečích naleznete na následujících odkazech:

Internet Explorer – https://support.microsoft.com/cs-cz/help/17442/windows-internet-explorer-delete-manage-cookies

Google Chrome – https://support.google.com/chrome/answer/95647?co=GENIE.Platform%3DDesktop&hl=cs

Firefox – https://support.mozilla.org/cs/kb/povoleni-zakazani-cookies

Safari – https://support.apple.com/cs-cz/guide/safari/sfri11471/mac

Opera – https://help.opera.com/cs/latest/security-and-privacy/

Microsoft Edge – https://docs.microsoft.com/cs-cz/sccm/compliance/deploy-use/browser-profiles

Vaše práva v souvislosti se zpracováním osobních údajů

Nařízení GDPR vám dává mimo jiné právo obrátit se na nás a chtít informace, jaké vaše osobní údaje zpracováváme, vyžádat si u nás přístup k těmto údajům a nechat je aktualizovat nebo opravit, popřípadě požadovat omezení zpracování, můžete požadovat kopii zpracovávaných osobních údajů, požadovat po nás v určitých situacích výmaz osobních údajů a v určitých případech máte právo na jejich přenositelnost. Proti zpracování na základě oprávněného zájmu lze vznést námitku.

Pokud si myslíte, že s daty nenakládáme správně, máte právo podat stížnost u Úřadu pro ochranu osobních údajů, případně se se svými nároky obrátit na soud.

Tyto podmínky jsou účinné od 1. 1. 2023

INFORMACE O DOVOLENÉ

Od 19.7. do 2.8.2024 MUDr.Jakšíková neordinuje-dovolená. 19.7.zastupuje MUDr. Ptozsková v Uh.Hradišti 10:00-12:00hod,tel:731616270 22.7.-2.8. zastupuje MUDr.Jauřenčák v Uh.Hradišti:Po 8:00-10:00, Út 8:00-10, St 11:00-13:00, Čt 8:00-10:00,Pá 11:00-13:00hod, tel: 572570636 a v Uh.Ostrohu:Po 11:00-13:00, Út 8:00-10:00, St 8:00-10:00, Čt 11:00-13:00, Pá 8:00-10:00hod, tel:572592406 POUZE AKUTNÍ PŘÍPADY PO TEL.KONZULTACI!!!